Ceylan Ertem'in çirkin sözlerine soruşturma

Şarkıcı Ceylan Ertem'in verdiği konser esnasında devlet büyüklerine yönelik çirkin söylemlerde bulunduğu ortaya çıktı. Durumu fark ederek rahatsız olan bir vatandaş durumu savcılığa bildirdi. Savcılık Ertem hakkında soruşturma başlattı.

Şarkıcı Ceylan Ertem'in bir konserinde söylediği sözler savcılığa taşındı. Şarkıcının 'Kalbim Egede Kaldı' isimli parçayı seslendirirken defalarca devlet büyüklerine yönelik çirkin ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Bu sözlerden rahatsız olan vatandaş, Ertem'i CİMER'e şikayet etti.

ÇİRKİN SÖZLERİ TESPİT EDİLDİ

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Şikayetin ardından şarkıcı Ceylan Ertem'in seslendirdiği parçalar incelendi. Video görüntülerinde devlet büyüklerine yönelik çirkin ifadeler ve hakaret içerikli suçlamalar tespit edildi.

Ceylan Ertem'in çirkin sözlerine soruşturma

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

CİMER'e vatandaş tarafından yapılan şikayetin ardından video tespitleri doğrulanması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ceylan Ertem hakkında soruşturma başlatıldı.

Ceylan Ertem'in çirkin sözlerine soruşturma ile ilgili etiketler Ceylan Ertem soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.