Ceylan Çapa'nın sevgilisi ortaya çıktı! Bakın kiminle aşk yaşıyor...

Uzun zamandır yalnız olan 34 yaşındaki sosyetik güzel Ceylan Çapa, kalbini İlya Salfati'ye kaptırdı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan çift şu sıralar Fethiye'de tatil yapıyor...

Uzun süredir yalnız olan Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa, İlya Salfati ile yeni bir aşka yelken açtı. 1 aydır birlikte olan âşıklar, Fethiye Hillside’da baş başa tatil yapıyor.

 Ceylan Çapa'nın sevgilisi ortaya çıktı! Bakın kiminle aşk yaşıyor...

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ceylan Çapa yeniden âşık! Uzun zamandır yalnız olan cemiyetin ünlü isminin yaklaşık 1 aydır İlya Salfati ile flört ettiğini duydum. Musevi cemaatinin tanınmış isimlerinden Christine ve Sanny Salfati’nin oğlu olan İlya Salfati, 42 yaşında ve birkaç ay önce uzun süreli ilişkisini noktalamış. Arkadaş ortamında tanışan çiftin Fethiye Hillside’da tatil yaptığı da gelen duyumlar arasında.

4 gün önce yeni yaşını kutlayan Ceylan Çapa’nın mutluluktan ayakları yerden kesilmiş. Bütün pandemi sürecini ailesiyle birlikte evde geçiren Çapa, şimdilerde aşkın verdiği enerjiyle işlerine sarılmış.

Güzelliği ve stiliyle sosyal medyanın en beğenilen isimlerinden olan Çapa, geçtiğimiz günlerde Dior’un sonbahar koleksiyonu için kamera karşısına geçmişti. Çok yakında da yeni projelerle takipçilerinin karşısında olacakmış.

 



Ceylan Çapa'nın sevgilisi ortaya çıktı! Bakın kiminle aşk yaşıyor... ile ilgili etiketler tatil İlya Salfati Ceylan Çapa Fehtiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.