Ceyhun Ergin ile evlenen Leyla Lydia Tuğutlu anne olmaya hazırlanıyor

2017 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Ceyhun Ergin ile gizlice nikah masasına oturan 2008 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dan güzel haber geldi. Tuğutlu anne olmaya hazırlanıyor.

Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal, Cebimdeki Yabancı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kızım gibi yapımlarda rol alan Leyla Lydia Tuğutlu, muhabirlerin "Mutlu giden bir ilişkiniz var evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etmiş ve Ceyhun Ergin ile Almanya'da evlendiğini söylemişti.


EVLENDİĞİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU...

31 yaşındaki güzel oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz o işi hallettik. Yurt dışında evlendik. Pandemi öncesinde evlilik teklifi almıştım zaten. Geçtiğimiz aylarda da Almanya'da çok kalabalık olmayan bir düğün yaptık ve hızlıca evlenip geldik. İnsanların çok gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil zaten"


4 AYLIK HAMİLE

Sessiz sedasız hayatını birleştiren Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin çiftinden güzel haber geldi. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Tuğutlu'nun 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Tuğutlu’nun bebeğinin cinsiyeti ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapmayan çiftin, haberi sadece aileleri ve yakın arkadaşlarına duyurduğu öğrenildi.

 

Ceyhun Ergin ile evlenen Leyla Lydia Tuğutlu anne olmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu Hamile Ceyhun Ergin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.