"Güvenli Bölge ile Diyarbakır anneleri arasında derin ilişki var!"

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, gündeme ilişkin çarpıcı tespitleriyle SuperHaber Youtube kanalına konuk oldu...

Suriye sınırımızda oluşturulması planlanan Güvenli Bölge, Fırat'ın Doğusu'na yönelik harekat planı ve ABD ile ilişkilere dair tartışmalar tüm hızıyla devam ederken, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye-Rusya-İran 3'lü zirvesinden önemli mesajlar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında yaptığı açıklamada, "ABD ile 2 hafta içinde uzlaşamazsak, kendi planımızı uygulayacağız" derken, Fırat'ın Doğusu'na yönelik harekatın artık an meselesi olduğunun sinyalini de vermiş oldu.

Sınırımızdaki gelişmelere dair açıklamalar ve hazırlıklar sıcak gündemin ana maddesini oluştururken, herkesin gözü bir yandan da Diyarbakır'da devam eden evlat nöbetinde. SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber Haber Müdürü Barış Özkan tüm bu gelişmeleri ve dahasını SuperHaber Youtube kanalında konuştu.

-Güvenli bölge konusunda hangi noktadayız?

-Ankara'daki 3'lü zirveden çıkan mesajlar neyi işaret ediyor?

-Fırat'ın Doğusu'na harekat için geri sayım sürerken, ABD hazırladığı paralı askerlerle Türkiye'nin karşısına mı çıkacak?

-DEAŞ görünümlü bombalı eylemler olabilir mi?

-Güvenli Bölge ile evlat nöbeti arasındaki derin ilişki ne?

Sıcak sorulara, çarpıcı yanıtlar Youtube kanalımızda.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

"Güvenli Bölge ile Diyarbakır anneleri arasında derin ilişki var!" ile ilgili etiketler Fırat'ın doğusu güvenli bölge Ceyhun Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.