Ceyhun Bozkurt'tan CHP'ye tepki: 23 Nisan, Amerikan çizgi film karakterleriyle kutlanacak bir bayram değildir

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ yine evden kayıtla yayında. Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, 23 Nisan'ın 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarken, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

"23 NİSAN TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIDIR"

Atatürk'ün milleti arkasına alarak çıktığı yolda, ülkemizi parçalamak isteyenlerin tüm çabalarına rağmen TBMM'nin açılşının 100. yılına geldiğimizin belirtildiği programda, 23 Nisan 1920'nin önemine dikkat çekildi. Ceyhun Bozkurt, 23 Nisan ile ilgili olarak, "23 Nisan 1920, Türk milletinin yeniden Ergenekon'dan çıkışıdır" ifadelerini kullandı.

"23 NİSAN AMERİKAN ÇİZGİ FİLM KAHRAMANLARIYLA KUTLANACAK BİR BAYRAM DEĞİLDİR!"

CHP Ankara il örgütünün hazırlattığı ve Atatürk ile Amerikan çizgi film karakterlerinin biraraya getirildiği 23 Nisan afişine tepki gösterilen 'Haberin Olsun'da, 23 Nisan'ın Amerikan çizgi film karakterleriyle kutlanacak bir bayram olmadığına vurgu yapıldı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!



Ceyhun Bozkurt'tan CHP'ye tepki: 23 Nisan, Amerikan çizgi film karakterleriyle kutlanacak bir bayram değildir ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Ceyhun Bozkurt CHP Haberin Olsun Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.