Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile 'Haberin Olsun' canlı yayında SuperHaber'de!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’, canlı yayında SuperHaber takipçileriyle buluşuyor.

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ bu kez canlı yayınla sizlerle buluşuyor. Ceyhun Bozkurt'un yorumları, Barış Özkan'ın sunumuyla SuperHaber YouTube kanalından takipçilerimize ulaşacak olan yayında, son günlerin öne çıkan başlıkları ile tartışılan meseleleleri masaya yatırılacak, izleyenlerden gelecek sorular yanıtlanacak. 

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile 'Haberin Olsun', 23 Mayıs Cumartesi saat 22.00'de canlı yayın ile SuperHaber YouTube kanalında.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile 'Haberin Olsun' canlı yayında SuperHaber'de! ile ilgili etiketler canlı yayın YouTube Ceyhun Bozkurt Barış Özkan youtube canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.