Ceyhun Bozkurt: “Süreç doğru yönetilmezse İdlib-Türkiye hattı, Afganistan-Pakistan hattına döner ve Hatay bile tehlikeye girer!”

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının bu haftaki bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, İdlib’te Esed rejiminin Türk askerine yönelik devam eden saldırıları sonrası Türkiye’nin alması gereken pozisyonu konuştu.

ABD ve RUSYA ARASINDA GİZLİ BİR İŞBİRLİĞİ Mİ VAR?

Bölgeden gelen şehit haberleri sonrasında ABD ile Rusya’nın takındığı tutumun değerlendirildiği programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Şam çıkışı da konuşuldu.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Ceyhun Bozkurt: “Süreç doğru yönetilmezse İdlib-Türkiye hattı, Afganistan-Pakistan hattına döner ve Hatay bile tehlikeye girer!” ile ilgili etiketler Esed İdlib Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Türkiye ABD Rusya Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.