'Saldırılar bir hazırlık mı, ortak yönü var mı, Türkiye'ye yönelik siyasi operasyonun bir ayağı mı?'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, KKTC'de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı suikastının perde arkası ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu meselesine benzer yasa dışı bahis iddiaları ve Halk TV Programcısı Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan skandal sözlerini masaya yatırdı.

"TÜRKİYE ÜZERİNDEN BİRİLERİ KİRLİ BİR OPERASYON MU YAPIYOR?"

Ceyhun Bozkurt, "Zırhlı araca binmediği fiziki olarak takip edilmiş. 2016'da Türkiye'nin gündemine Türkiye'yi yılda 12 milyar dolar zarara sokan bir çeteyle bağlantısı sebebiyle geldi. Fiziki takip haricinde içeride bu saldırıyı gerçekleştirenlere bilgi aktaran birileri olabilir. Aklıma başka seçenek gelmiyor. Benzer filmi 90'larda da gördük, 'Türkiye üzerinden birileri kirli bir operasyon mu yapıyor?' sorusunu gündeme getiriyor. Son dönemde Türkiye'de garip olaylar olmaya başladı. Suikastlar korku verir, korku da bu tür sıkıntılı iklimleri besler. Bir an önce failler yakalanmalı, varsa arkasındaki kuvvet ortaya çıkarılmalı.

"BUNLAR BİR OPERASYON İSE BELLİ BİR POLİTİK ZEMİNE OTURTMA OPERASYONLARIDIR"

Çok daha derin bir şey olabilir. Bu işte çok ciddi bir para dönüyor, kirli yapıların da bu sebeple dikkatini çekiyor. Savaş Buldan'ın da uyuşturucu ticareti yaptığını sağır sultan duymuştu, PKK'yı da finanse ediyordu. Bu saldırılar bir hazırlık mı, ortak bir yönü var mı, başka yöne evrilir mi, Türkiye'ye yönelik siyasi operasyonun bir ayağı mı? Bunlar bir operasyon ise belli bir politik zemine oturtma operasyonlarıdır. Gözaltılar sonrası gerisi gelecektir, çok daha derin bir durum. Diyelim ki Falyalı'nın kontrol ettiği para hala ortada, bu parayı artık kim kontrol edecek? Buna bakmak lazım.

"AYŞENUR ARSLAN'IN BU SÖZLERİ YUNAN VE RUM'U SEVİNDİRİR"

TMT Kıbrıs Türk'ünün mücadelesinin bayrağıdır. Bu sözler Yunan ve Rum'u sevindirir. Ayşenur Arslan rol yapıyormuş, kendi iklimini bulmuş." sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Saldırılar bir hazırlık mı, ortak yönü var mı, Türkiye'ye yönelik siyasi operasyonun bir ayağı mı?' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun şafak mahmutyazıcıoğlu Halil Falyalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.