Ceyhun Bozkurt: Örgütün ideolojik ayağı çökecek

PKK'nın sözde Başkanlık Konseyi Üyesi Ali Haydar Kaytan'ın 2019'da Kandil'e düzenlenen hava harekatında öldürüldüğü, örgütün teröristlerden bu ölümü gizlediği ortaya çıkmıştı. SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Kaytan'ın öldürülmesinin terör örgütünün ideolojik ayağını çökerteceğini belirtti.

SuperHaber'in güvenlik kaynaklarından edindiği bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın kritik isimlerinden Ali Haydat Kaytan, 2019'da Kandil'e düzenlenen bir hava operasyonunda öldürüldü.

Ancak bu ölüm, ''örgüt içerisinde moraller bozulmsasın' diye teröristlerden saklandı.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt kritik operasyonu değerlendirdi. Kaytan'ın öldürülmesinin örgütün ideolojik alanını çökerteceğini belirten Bozkurt şu ifadeleri kullandı;

''Terör örgütü elebaşlarından Ali Haydar Kaytan'ın etkisiz hale getirildiği haberleri doğruysa, örgütün ideolojik ayağının çok ciddi çökeceğini söyleyebiliriz. Kaytan, örgütün ideolojik eğitim ayağında en tepedeki elebaşlarından biri. Yaklaşık bir yıldır ortada görünmediği teyitli. Kaytan terör örgütünün kuruluş sürecinden itibaren var. Bu fotoğrafta örgütün kurucularından Kemal Pir, Cemil Bayık, Duran Kalkan ile gözüküyor. Fotoğraf Lübnan/Beyrut'ta, 1980 yılında çekilmiş.''

Ceyhun Bozkurt: Örgütün ideolojik ayağı çökecek

Ceyhun Bozkurt: Örgütün ideolojik ayağı çökecek ile ilgili etiketler PKK Ceyhun Bozkurt Ali Haydar Kaytan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.