Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı'

Superhaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Almanya Başbakanı Merkel'in Türkiye karşıtı tavırlarını savunan eski programcı Ayşenur Yazıcı'nın sözlerine 'Bu mesajla bağlantılı mesajları okuyun, neden "Mütareke basını ve Ali Kemal ruhunun yeniden hortladığını" anlatmaya çalıştığımızı anlayın mesajı verdi.

Ayşenur Yazıcı, bir twitter kullanıcısının Almanya Başbakanı Merkel'in Türkiye'ye karşı AB'yi bir olmaya çağıran sözlerini eleştiren mesajına Fransızca bir tweetle yanıt verdi.

Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı'

Yazıcı'nın "Tarafsız değilsin, 'Benim asıl amacım bu harika ülkeye, yani Türkiye'ye yeni bir bakış getirmek olacak' diyerek yalan söylüyorsun, bu doğru değil' sözlerine SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt tepki gösterdi. Bozkurt, Yazıcı'ya karşı, "Bu mesaj ile bağlantılı mesajları okuyun ve neden “mütareke basını ve Ali Kemal ruhunun yeniden hortladığını” anlatmaya çalıştığımızı anlayın." ifadesini kullandı.

Ancak Ayşenur Yazıcı tam bu noktada Ceyhun Bozkurt'a kabul edilemez bir yanıt verdi. "Beyaz gazeteye konuşan birinin her yerde sallama garantisi vardır. Tarafı bellidir." diye konuşan Yazıcı'ya Bozkurt'un tepkisi gecikmedi.

Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı' - Resim : 2

BİZLER OMUZ OMUZA MÜCADELE EDERKEN...

Bozkurt Yazıcı'ya şunları söyledi:

"Bizler PKK terör örgütüyle açılımlara, FETÖ kumpaslarına karşı "Mustafa Kemal'in Askerleri" ile omuz omuza mücadele ederken o safta sizleri pek hatırlamıyorum. Bugün nereye konuştuğuma bakacağınıza önce siz neden milli duruş sergileyenlere saldırdığınızı sorgulayın.

Ayrıca araştırma yönünüz pek zayıfmış. İnsan önce eleştireceği kişiyi biraz araştırıp yanıt yazar :)

Son olarak şunu söyleyeyim: Benim tarafım Mete Hanların, Alparslanların, Fatihlerin, Mustafa Kemal Atatürklerin, Hasan Tahsinlerin, Uğur Mumcuların tarafıdır. Benden emperyalistlere karşı tarafsız gazetecilik beklemeyin. Benim tarafım Kuvayi Milliye'dir çok şükür."

Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı' - Resim : 3

Tartışmada twitter kulanıcıları Ceyhun Bozkurt'un sözlerine destek verdi. 

Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı' - Resim : 4

Ceyhun Bozkurt: 'Mütareke basını ve Ali Kemal ruhu hortladı' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.