Ceyhun Bozkurt: Memleket masası dedikleri masa, Chatham House masası olabilir!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanırken, Meral Akşener'in 'memleket masası' çıkışı ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Yeni kurulan partilere vekil verebiliriz' açıklaması değerlendirildi.

'BANDIRMA VAPURU RUHUYLA HAREKET ETMELİYİZ'

19 Mayıs'ın önemine dikkat çeken Ceyhun Bozkurt, "Bandırma Vapuru ruhu çok önemli. Bandırma Vapuru'nda bütün Türk tarihi vardı. Mustafa Kemal de bunun en iyi bilincinde olandı. Vatan elden giderse ne aile kalır, ne iş kalır, ne onur kalır." ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN MEMLEKET MASASI ÖNERİSİ VE KILIÇDAROĞLU'NUN 'VEKİL VERİRİZ' ÇIKIŞI

"Siyasette, 'Hadi memleket masası kuralım' diyerek, bir masada buluşulmaz.' diyen Ceyhun Bozkurt, "Batı'dan para alarak ekonomiyi kurtaracağım diyenle mi masa kuracaksınız? PYD-YPG'yi komşu olarak kabul etmek isteyenlerle mi olacak o masa? FETÖ'nün her türlü algı operasyonunu kabullenenler, söylemlerinde dile getirenler var orada. Nasıl olacak bu masa?" diye konuştu.

CHP tabanının, Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vererek kendi milletvekillerini seçtiğini söyleyen Ceyhun Bozkurt, "Sen bu vekilleri Abdullah Gül'ün destek partiye gönderiyorsun. Bunu vicdanlara anlatamazsın" dedi.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.