‘Erdoğan’a bu çağrı, Atatürk’e ‘Kuva-yi Milliye böyle yönetilir' demek gibi!’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in Ayn El-Arab bölgesinde PKK/YPG'nin sözde Kobani eyalet sorumusu terörist Hasan Demirtaş'ı etkisiz hale getirdiği nokta operasyonun detaylarını, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü için kanun teklifi hamlesine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resti ile CHP liderinin başörtüsü hamlesinin perde arkasını ve Doğu Akdeniz'deki gerilim ve ABD'nin Kıbrıs Adası'ndaki planını masaya yatırdı.

‘’BU OPERASYONLARI SURİYE’DE TERÖR ÖRGÜTÜNE YAPILACAK OPERASYONUN İŞARETLERİ OLARAK DEĞERLENDİRMELİYİZ’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’PKK/YPG'nin nasıl iç içe geçtiğini görüyoruz. Kişi 2001'de doğrudan PKK'ya katılan bir terörist elebaşı. Tunceli'de ağırlıklı terör faaliyetleri var. Örgütün Türkiye'ye eylemlerinin son bölgesi Metina'ya ve Suriye'ye geçmiş. Türkiye'ye yönelik eylemlerin planlayıcısı, emir vereni ve birçok faaliyetin merkezinde yer alan bir terörist. Operasyonların yapıldığı yerlere dikkat edin. Sonraki operasyonlarda olası temizlenecek bölgelerin işaretini veriyor. Bu operasyonları Suriye'de terör örgütüne yapılacak operasyon planının işaretleri olarak değerlendirmeliyiz.

‘’KILIÇDAROĞLU 6+1 MASASINDA MUHAFAZAKAR, BAŞÖRTÜLÜ AİLELERİN OYUNU KAPTIRMAMAK VE YENİ OYLAR KAZANMAK İÇİN YAPIYOR’’

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bu çağrıyı yapması birinin çıkıp 'Atatürk'e Kuva-yi Milliye böyle yönetilir' demesine benziyor. Mücadelenin sahibi Ak Parti'dir. Vatandaşın esas gündemi başörtüsü değil, ekonomidir. Ardından terör meselesi gelir. Bunlarla ilgili açıklama beklerken, başörtüsü çıkışıyla karşılaştık. Başörtüsü meselesine helalleşme açıklamasını hatırlatarak girdi. Tepki çekmeyen bir helalleşmeyle başlayıp, KHK'lılarla, PKK'yla helalleşmeyi de beraberinde mi getirecek? Çözülmüş meseleyi gündeme getiriyor, verdiği formül kamu disiplinini bozan bir durum. Ne yapmaya çalışıyor? Kılıçdaroğlu tamamen 6+1 masasında muhafazakar, dindar ve başörtülü ailelerin oyunu kaptırmamak ve yeni oyları kazanmak için yapıyor. Kılıçdaroğlu Babacan ve Davutoğlu'na Dağlıca saldırısı açılımı gibi meseleler için helalleşin diyecek mi?

‘’ADALAR GÖSTERİP BİZİ DOĞU AKDENİZ’DEN VURABİLİRLER’’

Adalar gösterip bizi Doğu Akdeniz'den vurabilirler. Kıbrıs gelişmelerine dikkat etmeliyiz. Türkiye bir an önce Kıbrıs'ta askeri deniz ve hava üssü oluşturmalı. Ada, Doğu Akdeniz savaşının merkezidir. Türkiye’yi geri adım attırmaya çalışacaklar.’’ ifadelerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Erdoğan’a bu çağrı, Atatürk’e ‘Kuva-yi Milliye böyle yönetilir' demek gibi!’ ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu başörtüsü CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.