HDP, Hoybun Cemiyeti’nin devamı mı?

HDP'nin 1915 olaylarını 'soykırım' olarak niteleyen skandal açıklamasına tepkiler sürerken, SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt önemli detayların altını çizdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bozkurt, "HDP, Kürdistan Teali Cemiyetiyle beraber aslında Hoybun Cemiyeti’nin devamı mı?" dedi.

SuperHaber'e yazdığı son yazıda HDP'nin kapatılması gerektiğini söylerken "HDP günümüzün Kürdistan Teali Cemiyeti (KTC), Hoybun örgütlenmesidir. Bir Türkiye partisi değil, içimizdeki urdur. Kürtlerin katledildiği katliamların savunucusu, terör örgütünün siyasi ayağı, emperyalistlerin Türkiye sözcüsüdür. Yöneticileri siyasi temsilci değil, bu sözünü ettiğimiz örgütlerin taşeronudur. Son açıklamaları da bunu net bir şekilde göstermiştir. İçerideki bozguncu yapıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün Kürdistan Teali Cemiyeti’ne karşı duruşu sergilenmeli ve HDP kapatılmalıdır."  diyen Ceyhun Bozkurt, Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda daha bulundu.

"HOYBUN CEMİYETİ’NİN DEVAMI MI?"

"Hadi gece gece ortaya sorular atalım" diyen Ceyhun Bozkurt, şu önemli soruları sıraladı:

"- PKK terör örgütünün 1984-1989 tarihleri arasında katliam yaptığı köyler, 1890’dan sonraki Ermeni çetelerinin saldırılarına direnen Kürt köyleri mi?

- PKK üzerinden Ermeni çetelere darbe indiren Kürtlerin torunlarından intikam mı alındı?

- Katledilen Kürtlerle zerre ilgilenmeyen HDP, yaptığı açıklamalarla bu saldırıların sözcülüğünü mü yapıyor?

- HDP, Kürdistan Teali Cemiyetiyle beraber aslında Hoybun Cemiyeti’nin devamı mı?"

 

BOZKURT'UN SON YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

HDP, Hoybun Cemiyeti’nin devamı mı? ile ilgili etiketler HDP Kürt Ceyhun Bozkurt 1915 olayları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.