'Bir anlaşma mı yapıldı?' İmamoğlu'nun büyükelçiler ile yaptığı görüşmelerin perde arkası!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, savunmaya gelmeyen HDP'li Semra Güzel tartışmasını, Ekrem İmamoğlu'nun önce İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile yemeği ve ardından makamında ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ile görüşmesinin perde arkasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun video çektiği lüks otel odası tartışmalarını, Millet İttifakı'ndaki çatlak sinyallerini ve Rusya'nın 'savaş istemiyoruz' açıklamasına karşı, ABD'nin Rusya'nın her an Ukrayna'yı işgal edebileceği yönündeki çıkışını konuştu.

"GÜZEL'İN NEREDE OLDUĞUNA DAİR ŞÜPHELER VAR"

Ceyhun Bozkurt, "Semra Güzel haberimizin çıktığı günden beri kayıp. Ne bir basın toplantısı, ne de fotoğrafların izahını yapmadı. Nerede olduğu konusuna dair şüpheler var.  Ortalıkta görünmemesi insanın aklına 'Acaba yurt dışına mı kaçtı?' sorunu getiriyor. Çünkü bunun dönüşü olmadığı anladı. Güzel'in hukuki olarak işi çok zor. Yaptığının arkasına durup çıktığını savunmuyor, onun adına savunmayı başkası yapacak. Haberin son aşamasındayım. Ankara'da ciddi şeyler konuşuluyor. Yarın SuperHaber'i takip edin.

"ACABA GİZLİ BİR ANLAŞMA MI YAPILDI? BU BELLİ ANGAJMANLARA VE YAPILARA BİR MESAJDIR"

Batıyla ciddi bir ekonomik eklemlenme süreci var. Son yıllarda bundan kurtulmaya çalışıyoruz. Bir İngiliz büyükelçi ile Türkiye'nin yerel yetkilisi neden 'özel yemek' yer? Özel yemek kayıt dışıdır. Kimse aklımızla oynamasın, o yemekte başka şeyler konuşulduğu büyük bir ihtimaldir. Kayıt dışı yapılan görüşmenin içeriğini bilmek bizim hakkımız. Bize açıklama borcu olan İmamoğlu'dur. Kayıt dışı yapılan görüşme bir güvenlik meselesidir. Yabancı bir diplomatla bu samimi ilişki İmamoğlu'nun gelecekteki siyasetine ciddi zararlar verecektir. Acaba gizli bir anlaşma mı yapıldı? Bu tür temasların ülkeye nasıl zarar verdiğini bu zamana kadar hep gördük. Bu belli angajmanlara ve yapılara bir mesajdır. 'Beni desteklerseniz taleplerinizi hayata geçiririm' şeklinde bir algı var. 'Alışacaksınız' demek İmamoğlu'nun dava insanı olmadığını gösterir. İstanbul onun için dava değil. Bizi batılılar gibi görüyor herhalde.

"KILIÇDAROĞLU VE EKİBİNİN İSTANBUL ÜZERİNDEN BİR MESAJ VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

O fotoğrafta masa sol tarafta, o masa sağa alınarak Boğaz'ın görüntüsü çekiliyor. O görüntü verilmek isteniyor belli ki. Kılıçdaroğlu'nun parti ya da ittifak içi rakiplerine mi mesaj veriliyor? Yoksa Kılıçdaroğlu'na karşı bir atak mı var? Çok sayıda soru işareti var. Ben burada Kılıçdaroğlu ve ekibinin İstanbul üzerinden bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Batı'ya da 'İstanbul bende' demek istiyor. Tolga Akalın'ın İmamoğlu'nu hedef alan tweetini de hatırlarsak demekki ittifak içinde ciddi çatırdamalar başladı . Bir çatırdama var ama küçük bir ihtimal de 'Acaba bir taktiksel hamle mi yapılıyor?' diyorum.

"ABD'NİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI BATI DÜNYASINA VE AVRUPA'DAKİ MÜTTEFİKLERİNE BENİM ARKAMDA DURUN MESAJIDIR"

Rusya'nın işgalinin söz konusu olmayacağını düşünmüyorum. NATO'nun içinde de ciddi çatırdamalar var ama çok tutmuyor. ABD'nin yapmaya çalıştığı Batı dünyasına ve Avrupa'daki müttefiklerine benim arkamda durun mesajıdır." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Bir anlaşma mı yapıldı?' İmamoğlu'nun büyükelçiler ile yaptığı görüşmelerin perde arkası! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.