‘6’lı masayı teslim almışlar, devlete meydan okuyorlar!’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP'den ihracını, Canan Kaftancıoğlu'nun düşürülen siyasi parti üyeliğini, kapatılmasıyla ilgili dava Anayasa Mahkemesi’nde süren HDP'nin Kadıköy'de skandal görüntüleri ile 6'lı masaya restini, Türkiye - Yunanistan gerilimi ile CHP'li emekli büyükelçi Yalım Eralp'in skandal adalar açıklamasını ve Fenerbahçe'nin Ümit Özdağ'ın Luiz Gustavo paylaşımına tepkisini tartıştı.

"BU KARAR CHP'Yİ ZOR DURUMA SOKABİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Kaftancıoğlu artık CHP'nin İl Başkanı değildir. Sığınmacılar meselesinde çok radikal ve ırkçı boyutunda sözleri vardı. Bu farkındalık falan değildir. CHP MYK'sının aldığı kararı garip karşılıyorum. Müzik yasağı çıkışının arkasından bu ihraç kararının gelmesi ilginç. Bu karar CHP'yi zor duruma sokabilir. Savunduğu politikalar açısından birkaç partiye gidebileceği gözüküyor; Zafer ve Memleket Partisi. Ancak bu tür isimlerin belli bir partiye girmesi kolay değildir.

"ZAMANLAMA ÇOK KRİTİK. PENÇE-KİLİT DEVAM EDERKEN, ŞEHİT CENAZELERİMİZ VARKEN BİLEREK BU ZAMANA DENK GETİRDİLER"

IŞİD ya da El-Kaide yanlıları bunu dünyanın herhangi bir yerinde yapsalar parçasını bulamazlar. Böyle bir özgürlük olamaz. Zamanlama çok kritik. Pençe-Kilit Operasyonu devam ederken, şehitlerimizin cenazeleri olduğu zamana bilerek denk getirdiler. Bu bir meydan okumadır. HDP bir terör yapılanmasıdır. Bunun milletvekili ve yöneticisi de bu terör yapılanmasının elamanıdır. Bu ciddi bir oyun. HDP'yi her konuda meşru görürseniz, Atatürk'ün savaştıklarıyla helalleşirseniz HDP en sonunda bunu yapar. CHP, İYİ Parti ve 6'lı masa, HDP'ye bağlı. HDP'yi kilit haline kendileri getirdi. HDP belki ittifak oyununa hizmet ediyordur. Yavaş ve Akşener'in elini güçlendirip muhalif kitleyi tutmak için olabilir. HDP'yi bunu söyleyecek pozisyona getiriyorsanız hepiniz suçlusunuz. HDP Aleviler üzerinden ciddi bir oyun oynuyor. Üçüncü ittifak dediği o, bu oyunu da kurmuş olabilir. Birileri mezhebi gerilim tezgahlıyor.

"YUNANİSTAN BİZİ DOĞU AKDENİZ'DE DURDURMAK İSTİYOR"

Yunanistan bizi Doğu Akdeniz'de durdurmak istiyor. Bir adım geri adım atmak, vatana ihanetle eş değerdir. Bu noktaya bedel ödeyerek geldik." ifadelerini kullandı.


Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘6’lı masayı teslim almışlar, devlete meydan okuyorlar!’ ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt HDP Kadıköy Abdullah Öcalan yürüyüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.