Ceyda Düvenci'ye ne oldu? Görenler sormadan edemedi!

Önceki gün Nişantaşı’nda bir restoran çıkışı görüntülenen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin oğulları Okan Ali ilk kez görüntülendi. Bülent Şakrak, kucağında oğluyla önden yürürken eşi Ceyda Düvenci'nin hafifçe aksadığı görüldü.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, Amerika’da dünyaya gelen oğulları Okan Ali ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Çift, dostlarıyla yedikleri yemek sonrası restorandan çıkarken görüntülendi.

Bülent Şakrak, kucağında oğluyla önden yürürken, hafifçe aksadığı fark edilen Ceyda Düvenci onları arkadan takip etti.

Oyuncu Ceyda Düvenci, talihsiz bir sakatlık yaşadığı için aksayarak yürüyor. Düvenci, ayak bileği sargılı halde çekilmiş bir fotoğrafını geçtiğimiz günlerde sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı kareye, "Ben benim ayağımı burkabilme ihtimalime şaştım. Bir basamaktan bu kadar mı olur? Olurmuş. Her şeyin bir ilki var mı? Varmış" notunu yazmıştı.

8508144

Ceyda Düvenci, kızı Melisa’dan ilham alarak ilk kez 2016 başında çıkardığı ajandanın yenisini hazırladı.

Serebral Palsi’li çocuklara destek amacıyla hazırlanan Meli Melek ajandasının üçüncüsü satışa sunuldu.

Ceyda Düvenci'ye ne oldu? Görenler sormadan edemedi! ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak okan ali ayak aksıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.