Ceyda Düvenci psikolojik destek görüyor!

Oyuncu Ceyda Düvenci 'Benim Yolculuğum' projesinin tanıtım toplantısında sunuculuk yaptı. Güzel oyuncu ailesinden her bireyin psikolojik destek aldığını açıkladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Ceyda Düvenci, kronik hastalıkların bireyler üzerinde yarattığı psikolojik boyuta dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak için başlatılan ‘Benim Yolculuğum’ projesinin tanıtım toplantısında sunuculuk yaptı.

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Düvenci, "Hayatımın her aşamasında psikolojik destek alıyorum. Her bireyin pisikolojik destek alması, karşılaştığı sorunları aşarken yardım alması kadar doğal bir yöntem yok. Günümüzde buna çok ihtiyacımız var. Tabi bu ekonomik gelirle de orantılı olarak değişen bir durum olsa da ben her zaman psikoloğa giderim" dedi.

"Bu destek yaşam koçluğu olarak tabir edilen bir yapı" diyen Düvenci, yeni projelere hazırlandığını söyledi.

Ailesinde her bireyin psikolojik destek aldığını da söyleyen Düvenci, "Bir dizi teklifi geldi ama daha senaryoyu okumadım. Okuduktan sonra kararımı vereceğim. Birçok sosyal aktivitede yer alıyorum, yakında hepsi açıklanacak" şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci psikolojik destek görüyor! ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci psikolojik Benim Yolculuğum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.