Ceyda Düvenci kucağında bebeğiyle düştü!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bir etkinlikte sunuculuk yapan oyuncu Ceyda Düvenci basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ceyda Düvenci sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Mutlu evliliğini paylaşmaktan çekinmeyen ünlü oyuncu, herkesin kıskanacağı bir hayat yaşıyor. Fakat son günlerde bu güzel aileye nazar değdi.

“OLAY BENİ ÇOK SARSTI"

Bülent Şakrak ile yaptığı evlilikten doğan oğlu Okan Ali’yle yaklaşık iki hafta önce korkutucu bir deneyim yaşadığını söyleyen Düvenci, bebeği kucağındayken düştüğünü ve ayağını burktuğunu açıkladı.

Konuyla ilgili muhabirlere konuşan Ceyda Düvenci; “Olay beni çok sarstı. Daha kötü bir şey olmadan atlattık. Ayağımı burktum ve hâlâ geçmedi. Yeniden doktora gidip kontrol ettireceğim. Ayağım önemli değil, Allah'tan Okan'ıma bir şey olmadan bu kazayı atlattık” açıklamasını yaptı.

ceyda-duvenci-3

DİZİLERLE İLGİLİ DE KONUŞTU

Uzunca bir süredir yeni bir projede görmediğimiz Düvenci, dizilerin yayından kaldırılmasıyla ilgili bir soruya ise, “İzleyemiyorum, akşam 18.00 ve 22.00 arasında çocuklarımla ilgileniyorum. 22.00'de de yatıyorum. Çok dizi olunca algı dağılıyor. Seçenek çok olup, insanlar bazı dizileri takip edince, diğer projelerin şanslarının az olması da bundan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci kucağında bebeğiyle düştü! ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak bebeği ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.