Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerini nasıl kurtardığı ortaya çıktı

2015 yılında Kaz Dağları'nda nikah masasına oturan oyuncu çift Ceyda Düvenci (45) ile Bülent Şakrak'ın geçtiğimiz haftalarda evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Boşanacakları konuşulan ikilinin evliliklerindeki sorunları terapiye giderek çözdükleri ortaya çıktı.

2008 yılında evlendiği ve 2013 yılında boşandığı iş adamı Engin Akgün'den Melisa Nur adında bir kız çocuğu bulunan oyuncu Ceyda Düvenci, 3'üncü evliliğini 2015 yılında meslektaşı Bülent Şakrak ile yaptmıştı. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 19 Aralık 2015'te Kaz Dağları'nda hayatını birleştirmişti. Düvenci, 2017 yılının Temmuz ayında ikinci kez annelik heyecanı yaşamıştı. Şakrak çiftinin, Okan Ali Şakrak adında bir çocukları olmuştu.


Mutluluklarıyla parmak ısırtan çifte nazar değdi. Magazin camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin evliliğinde kriz çıktı. Herkesin örnek gösterdiği mutlu evliliklerine, birkaç ay önce nazar değdi.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerini nasıl kurtardığı ortaya çıktı - Resim : 2

PROFESYONEL YARDIM ALDILAR


Ünlü çiftin boşanacakları iddia edildi. Ancak ikili kısa sürede bu çalkantılı dönemi atlatmayı başardı. Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; ünlü çift, evliliklerindeki bu kötü dönemi profesyonel yardım alarak atlatmış.


ÇİFT TERAPİSİNE GİTTİLER

Evliliklerini kurtarabilmek için Suadiye'deki bir kliniğe, çift terapisine gitmişler. Bu arada evliliklerini kurtarsalar da, terapiye gitmeye devam ediyorlarmış. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerini kurtarmak için gösterdikleri çaba takdir topladı.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerini nasıl kurtardığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.