Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

2015 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın mutlu evliliğine nazar değdi. Sosyal medyada sık sık birlikte paylaşımda bulunan ve örnek çiftler arasında yer alan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin bir süredir birlikte paylaşım yapmaması ve yan yana görüntülenmemesi dikkat çekti. Ünlü oyuncuların evliliğinde kriz çıktığı ve boşanacakları konuşuluyor.

İlk evliliğini 2000–2002 yılları arasında oyuncu Kaan Girgin ile yapan 45 yaşındaki oyuncu Ceyda Düvenci, ikinci evliliğini ise 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile yapmıştı. Ceyda Düvenci ile Engin Akgün'ün bu evlilikten Melisa Nur adında bir kız çocukları dünyaya gelmiş ancak çift 2013 yılında evliliklerini sonlandırmışlardı. Ünlü oyuncu üçüncü evliliğini ise 2015 yılında aynı yaştaki meslektaşı Bülent Şakrak ile yapmış, 2017 yılının Temmuz ayında da ikinci kez annelik sevinci yaşamıştı. Şakrak çiftinin, Okan Ali Şakrak adında bir çocukları olmuştu.

Bülent Şakrak ise Ceyda Düvenci'den önce meslektaşı Özge Borak ile evlilik yapmıştı. Şakrak, 2006 yılında evlendiği Özge Borak'tan 2006 yılında boşanmıştı.

OYUNCU ÇİFTİN EVLİLİĞİNDE NELER OLUYOR?


“Aşkın Kanunu” dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, uzun süreli birlikteliklerini nikahla taçlandırma kararı almış ve 19 Aralık 2015'te Kaz Dağları'nda düzenlenen törenle hayatını birleştirmişti. Nikah töreninde Düvenci'nin nedimeliğini de kızı Melisa yapmıştı. Aynı dizide tanışıp evlenen ve magazin camiasının örnek çiftleri arasında yer alan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliğinde kriz çıktığı öne sürüldü.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

UZUN ZAMANDIR BİRLİKTE PAYLAŞIM YAPMAMALARI KAFALARI KARIŞTIRDI

Mutlu evlilikleriyle parmak ısırtan çiftin bir süredir birlikte görüntü vermemesi ve sosyal medyada birlikte paylaşım yapmaması iddiaların fitilini ateşledi. Ceyda Düvenci'nin Engin Ekgün'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ve oğlu Ali ile birikte sık sık paylaşımlarda bulunan Şakrak'ın bu paylaşımlarına ara vermesi kafaları karıştırdı. Çift uzun zamandır mutlu aile pozlarını takipçileriyle paylaşmıyor.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? - Resim : 2

İkilinin akif olarak kullandıkları Instagram hesaplarından artık herhangi bir paylaşımda bulunmaması takipçileri tarafından boşanacakları şeklinde yorumlandı. Gözler çiftten gelecek açıklamaya çevrildi. 

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? - Resim : 3

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.