Ceyda Düvenci Amerika'ya uçmadan önce...

Oyuncu Ceyda Düvenci doğum için Amerika'ya uçmadan önce arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Aralık 2015’te Bülent Şakrak ile evlenen Ceyda Düvenci hakkında geride bıraktığımız aylarda Amerika’ya yerleşeceğine dair haberler yapılmıştı. Amerika’ya gideceğini doğrulayan Ceyda Düvenci yerleşeceği konusundaki haberlerinse asılsız olduğunu eşiyle birlikte hemen her yaz olduğu gibi bir süre Amerika’da kalacağını fakat sonrasında Türkiye’ye döneceğini açıklamıştı.

sdsfasd

UÇUŞ VAKTİ GELDİ

Ceyda Düvenci doğumuna sayılı günler kala arkadaşlarıyla bir araya geldi ve Amerika öncesi onlarla vedalaştı. O anları ölümsüzleştirmek isteyen arkadaşları çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınladılar. Bunlar arasında oyuncu Hazal Kaya da vardı. Kaya, Ceyda Düvenci’yle kafa kafaya vermiş bir selfiesini paylaştı. Paylaşım yapanlardan biri de Berna Sağlam Naipoğlu oldu.

Naipoğlu Ceyda Düvenci için hazırladıkları partide çekilmiş bir kareyi, “Bütün kızlar toplandık. Ceydamız için Amerika’ya uçmadan buluştuk. Ona sürpriz yaptık. Sağlıcakla gidip, sağlıcakla doğum yapıp Alimizle geri dönsün diye diledik. Sohbet, ritüeller, lezzetler hepsi bir arada idi. Buluşmamızı kurgulayan kuzen Zeynep yine enfes menüyle bizi ağırladı evinde. Canım kardeşim.

asdasdas

Ceyda Düvenci Amerika'ya uçmadan önce... ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Amerika yerleşiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.