Ceyda Ateş'in makyajsız hali takipçilerinden tam not aldı!

Oyuncu Ceyda Ateş her zaman makyajlı ve bakımlı bir şekilde ekranlarda yer almıştı. Güzel oyuncu bu kez sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşarak takipçilerinden beğeni topladı.

Oyunculuk kariyerini bir kenara bırakarak sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, makyajsız fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Ceyda Ateş'in paylaşımı 7 saatte yaklaşık 10 bin beğeni aldı.

59f7fe2b7152d83fc4d86399

Geçtiğimiz ay oyuncu Ceyda Ateş kendisini istemeyen müstakbel kayınpederi Turgut Toplusoy’a ince bir mesaj göndermişti.

59f7fd747152d83fc4d86393

Takvim’de yer alan habere göre aşkı için ABD’ye yerleşen Ateş, Buğra Toplusoy’la evliliğe emin adımlarla ilerliyor. Genç iş adamını ailesiyle de tanıştıran oyuncu, aşkını babası Abdurrahman Ateş’e benzetmişti.

ceydaates-642x320

Ateş, ikilinin fotoğrafını sosyal medyada “Babamla Buğra’nın benzerliği… Buğra bile ‘Evet, benziyoruz’ dedi” notuyla paylaşmıştı.

Bu paylaşım da oğluyla bağlarını koparan Turgut Toplusoy’a gönderme olarak yorumlanmıştı.

Ceyda Ateş'in makyajsız hali takipçilerinden tam not aldı! ile ilgili etiketler Ceyda Ateş Instagram Sosyal Medya makyajsız doğal güzel buğra toplusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.