Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu

2018 yılında işadamı Buğra Toplusoy ile evlenip Miami'ye yerleşen ve geride bıraktığımız Kasım ayında Talia'yı dünyaya getiren çiçeği burnunda anne Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu.

Eşi Buğra Toplusoy'la Miami'de yaşayan 32 yaşındaki oyuncu Ceyda Ateş, koronavirüs aşısı oldu. Ünlü oyuncu aşı olduğu anları sosyal medyada paylaştı.

Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu


TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Instagram hesabından aşı olduğu anı paylaşan Ceyda Ateş, "Bugün ben de aşımı oldum. ABD'de şu an 16 yaş üstü herkes aşı olabiliyor. Dilerim herkes aşısını en kısa zamanda olur ve bu hastalıktan kurtuluruz" mesajını yazdı.

Takipçilerine seslenen oyuncu, "Lütfen dikkat edin, 'nasıl olsa elbet olacağız' diye düşünmeyin. Sevdiklerimizi kaybetmeyelim. Tanımadığımız kişilerin sevdiklerini de kaybettirmeyelim" ifadelerini kullandı.

Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu - Resim : 2

ÇİFTÇİLİK YAPIYOR

Bakıcı tutmayıp kızı Talia'yı kendi büyüten güzel oyuncu Ceyda Ateş, bir yandan da çiftçilik yapıyor. Kızından arta kalan zamanını bahçesindeki sebzeleriyle geçiriyor. "Toprakla uğraşmak, bir şeyler yetiştirmek, onların tohumdan sebze haline gelmesini görmek harika bir duygu. Ayrıca doğal lezzetlere hasret kaldığımız günümüzde sebzeyi dalından koparıp yiyebilmek, hem sağlık, hem de damak tadı açısından bulunmaz bir lüks" diyen Ceyda Ateş sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

 

Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu ile ilgili etiketler Ceyda Ateş Miami ABD buğra toplusoy koronavirüs aşısı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.