Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı!

Cevizlibağ'da tramvay içerisinde yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken 4 kişi, aralarına aldıkları 1 yolcuyu tekme ve yumruklarla dövdü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde Cevizlibağ durağında tramvayın içerisinde meydana geldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İddialara göre, Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda bulunan yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı!

TEKME VE YUMRUKLARLA DARP ETTİLER

Tramvayda yolculuk yapan 4 kişi, kavga ettikleri 1 yolcuyu tekme ve yumruk darbeleriyle feci şekilde dövdü. Kavgayı tramvaydaki diğer yolcular güçlükle ayırırken kavga anı başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı! ile ilgili etiketler tramvay Kavga cevizlibağ tekme yumruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.