Cevizlibağ durağında yoğunluk isyanı!

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde toplu taşıma araçlarında ve duraklarında yoğunluk yaşandı. Sabah işe gidiş saatinde yaşanan yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü. Vatandaşlar, "İnsanların haline bakın. Burası her gün böyle. Bu şartlar altında virüsü yenemeyiz. Her gün bir sürü insan ölüyor" diyerek isyan etti.

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde toplu ulaşım araçlarında yaşanan yoğunluk kameralara yansıdı.

Yoğunluğun en fazla olduğu bölgelerden Cevizlibağ'da vatandaşlar koronavirüs tedbirlerine uyulamaması nedeniyle isyan etti. Cevizlibağ'da metrobüsten inen Murat Danacihan, "Cevizlibağ tıklım tıklım, metro zamanında gelmiyor. İnsanların haline bakın. Burası her gün böyle. Bu şartlar altında virüsü yenemeyiz. Her gün bir sürü insan ölüyor" dedi.

Cevizlibağ durağında yoğunluk isyanı!

"ÇOK ZORLANIYORUZ"

İşe gitmek için metrobüs kullanan vatandaşlardan Suat Şaklak, "Sosyal mesafe kuralına uymamız mümkün olmuyor. Çünkü sırt sırta üst üste gidiyoruz. Mesai saatlerinde çok daha yoğun oluyor. Çok zorlanıyoruz. Toplu ulaşımlara belli sayıda kişi alınmalı. Yoksa bu şekilde olmaz. Başka çarem yok toplu taşıma araçlarını kullanmak zorundayım. Korona olmaktan korkuyorum ama işe gitmek zorundayım" diye konuştu. Yasemin Yıldız ise "Sosyal mesafe kuralına çok fazla uyamıyoruz. Aynı zamanda seferler de azaltılmış. Ben elimden geldiğince maskeye dikkat ediyorum. Ama başka bir tedbir alamıyorum" ifadelerini kullandı.

Cevizlibağ durağında yoğunluk isyanı! ile ilgili etiketler İstanbul Trafik cevizlibağ toplu taşıma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.