Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? İsmi geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün ile anılan Cevdet Mercan araştırılmaya başlandı. Peki ismi Tuba Büyüküstün ile anılan Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Tuba Büyüküstün'ün eski eşi Onur Saylak'ın arkadaşı Cevdet Mercan ile aşk iddialarının ardından Cevdet Mercan ve hayatı merak konusu oldu.

CEVDET MERCAN KİMDİR?

Cevdet Mercan, 5 Haziran 1969 tarihinde Gaziantep’te dünyaya geldi. 1988 yılında mezun oldu. 1995-99 yılları arasında Yavuz Özkan'ın asistanlığını yaptı. 2004 yılında TRT için, Ahmet Ümit'in aynı adlı öykü kitabından uyarlanan "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" dizisiyle yönetmenliğe başladı. Dizi 2005 "Beyaz İnci TV Ödülleri"nde 7 dalda birden ödüle aday gösterilen tek dizi oldu. 2006 yılında senaryoları Çağan Irmak tarafından yazılan Türkiye'nin ilk korku-gerilim serisi "Kabuslar Evi" projesinde "Gece Gelen Arkadaşlar", "Seni Beklerken" ve "Onlara Dokunmak" filmlerini yönetti.

Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Aynı yıl Kanal D'de yayınlanan "Kırık Kanatlar" dizisinin son bölümlerini çekti. 2007 yılında ATV'de yayınlanan "Yersiz Yurtsuz" dizisinin, Eylül 2007'den Haziran 2009'a kadar da Kanal D'de yayınlanan Asi dizisinin yönetmenliğini yaptı. ATV kanalı için 2009'da Kasaba, 2010'da Gönülçelen, 2011'de Herşeye Rağmen ve önce Kanal D yayınlanıp ardından Star TV'ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim adlı dizilerin yönetmenliğini yaptı.İlk 32 bölüm Star TV'nin Pazartesi günü ekrana gelen ve reyting rekorları kıran dizisi Paramparça'nın yönetmen koltuğunda oturdu.

CEVDET MERCAN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Yönetmen Cevdet Mercan'ın Instagram adresine Cevdet Mercan (@cevdetmercan) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Cevdet Mercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün cevdet mercan kimdir kaç yaşında nereli Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.