Cevat Olçok'tan FETÖ'cülerin iddialarına yanıt!

FETÖ'cü hesaplar, sosyal medya üzerinden 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında şehit edilen Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok'un ailesini sık sık hedef alıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin tartışmalar sürüyor. 

SUYU BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Sahte hesaplardan, şehit Erol Olçok'un kardeşini hedef alan FETÖ'cüler, Olçok'un göğsünden değil de sırtından vurulduğunu iddia ederek, suyu bulandırmaya çalışıyor. 

Ağabeyinin şehadeti üzerinden kendilerini aklama çabalarına giren terör destekçilerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Cevat Olçok, bir anonim hesabın kendisine yönelttiği, ''Cevap bekliyorum Erol Olçok ve diğerleri... Askerlerin tam karşısında olmalarına rağmen nasıl sırtlarından veya enselerinden vurulmuş olabilirler? TSKya ait olmayan mermi kovanları ipucu veriyor aslında.'' ifadelerine, ''Hayatınız yalan, iftira takiye... Fetö elebaşını mehdi gören sapkın zihniyet... Erol abim ve yeğenim A.Tayyip Olçok köprüde bulunan hain fetöcü askerlerin sıktığı silahlarla şehit oldu. Sırtlarından değil göğüslerinden vuruldu. Şehitlerimizi biz gördük. Otopsi raporları var.'' diyerek yanıt verdi.

Cevat Olçok'tan FETÖ'cülerin iddialarına yanıt!

MEDYA İMAMI DA 'ALGI' PEŞİNDE

FETÖ'nün medya imamlarından olduğu belirtilen ve darbe girişiminden 2 sene önce ABD'ye firar eden Adem Yavuz Arslan da, söz konusu olaya ilişkin iftiralarını Twitter'dan sıraladı. Arslan, Olçok'un şehit edilişi üzerinden algı yaparak, ''Basit bir soru; Cevabını #15Temmuz mahkemesinden detaylarıyla yazacağım. İpucu vereyim; hepiniz yanılıyorsunuz!'' ifadelerini kullandı. 

Cevat Olçok'tan FETÖ'cülerin iddialarına yanıt! - Resim : 2

Cevat Olçok'tan FETÖ'cülerin iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler 15 Temmuz FETÖ Erol Olçok 15 Temmuz darbe girişimi cevat olcok
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.