Cevat Olçok'tan Arınç'ın sözlerine isyan

15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un kardeşi Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok, Bülent Arınç'ın açıklamalarına isyan etti. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Olçok, "Ne kadar da rahat konuşuyorsun..." dedi.

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gerektiğini savundu.

Katıldığı canlı yayında Demirtaş'ın kitabını tavsiye eden Arınç, FETÖ'den tutuklanan Kavala ile ilgili "Osman Kavala 2017'den beri 3 buçuk yıldır tutuklu. Ben iddianameyi okudum. Hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum. Tahliye edilmesi lazım. Bu iddianameleri okuduğumda çocuk bile yazmaz bunu dedim, cübbeyi bile giyesim gelmişti. Çıkması lazım." dedi.

O sözlere 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un kardeşi Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok'tan tepki geldi.

"FETÖ'CÜ HAİNLERİN MERMİLERİNE DE GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEDİN..."

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Olçok, "Bülent Arınç, sen yoktun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü duruşmalarında... Tankların karşısında da durmadın... FETÖ'cü hainlerin mermilerine de göğsünü siper etmedin... Şimdi ne kadar da rahat konuşuyorsun..." dedi.

Cevat Olçok'tan Arınç'ın sözlerine isyan

Cevat Olçok'tan Arınç'ın sözlerine isyan ile ilgili etiketler Bülent Arınç FETÖ 15 Temmuz cevat olcok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.