Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor?

FETÖ lideri Fetullah Gülen ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor? Detaylı bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Cevat Akşit, FETÖ lideri Fetullah Gülen ile ilgili SuperHaber'e açıklamalarda bulunduktan sonra vatandaşlar Akşit ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak için aramalar yaptı. Gülen'in mezar yerini de açıklayan Prof. Dr. Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor? Konuyla ilgili bilgiler ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

 Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor?

FETHULLAH GÜLEN HAKKINDA NE SÖYLEDİ?
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, SuperHaber'e FETÖ lideri Fetullah Gülen hakkında büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. Akşit, "Fetullah Gülen öldü" dedi

SuperHaber röportaj editörü Hülya Okur'a konuşan İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

Akşit FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

Fetullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan bir isim olan Akşit geçtiğimiz günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini açıklamıştı.

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ
Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

 PROF. DR. CEVAT AKŞİT KİMDİR?
Mustafa Cevat Akşit, 1938’de Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesi’nde doğdu. Babası Şakir Ali Efendi adlı bir zat idi, onu dört yaşında iken kaybetti. Annesi Havva Hanım tarafından yetiştirildi.

İlkokulu bitirdikten sonra iki yıl amcası Zühtü Akşit’ten Kur’an-ı Kerim ve Arapça dersleri aldı.1952’de Isparta İmam-Hatip Okulu’na girdi.1956’da İstanbul İmam-Hatip Okulu’na nakil oldu.1958’de buradan mezun oldu. Aynı yıl müezzin olarak tayin edildiği Fatih-Zeyrek’teki Ümmü Gülsüm Mescidi’nde uzun yıllar Mehmed Zahid
Koktu Hazretlerinden ilim tahsil etti.

1963’te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü ve 1965’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi olmak üzere iki ayrı fakülteyi bir arada bitirdi. 1975’te doktor, 1980’de doçent, 1988’de İslam Hukuku Profesörü oldu. 4 çocuk babası Akşit, televizyon kanallarındaki yayınlara  katılmaktadır.

Cevat Akşit kimdir? Fethullah Gülen hakkında ne söyledi? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler cevat akşit kimdir fethullah gülen hakkında ne söyledi ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.