"Cevap kağıdım sosyal mesafeyi korudu"

YKS'nin ikinci oturumundan çıktıktan sonra CNN mikrofonuna konuşan bir genç verdiği cevapla izleyenleri gülümsetti. Sınav sorularını değerlendiren genç, "Cevap kağıdım sosyal mesafeyi gayet iyi korudu boş cevaplardan dolayı" ifadelerini kullandı.

Üniversitelere giriş sınavlarının ikinci oturumu olan AYT bugün yapılan sınavla tamamlandı.

81 ilde yüz binlerce genç, iyi bir eğitim alma umuduyla sınavda ter döktü. Öğrencilerin geleceğini doğrudan etkileyen bu günde çok sayıda ilginç olay meydana geldi. Onlardan birisi de CNN Türk canlı yayınında yaşandı.

"CEVAP KAĞIDIM SOSYAL MESAFEYE UYGUNDU"

Muhabir Fulya Öztürk, sınavdan çıkan bir gence mikrofon uzattı. Soybaş, "Sınav nasıl geçti?" diye sordu. Genç, "Açıkçası eleyici bir sınavdı. Elenenler arasında ben de varım. Cevap kağıdım sosyal mesafeyi gayet iyi korudu boş cevaplardan dolayı. Çok da kötü geçmedi aslında şimdi biraz abarttım da büyük ihtimal çoğu kişi elenecek. Çok da kötü geçmedi aslında beklediğim gibi geçti" şeklinde konuştu.

"Cevap kağıdım sosyal mesafeyi korudu"

Gencin konuşması izleyenleri kahkahaya boğarken sosyal medya yüzlerce kez paylaşıldı.

"Cevap kağıdım sosyal mesafeyi korudu" ile ilgili etiketler CNN Türk Öğrenci YKS fulya öztürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.