Çetin Tekindor'un Oğluyla Paylaşımlarıne Beğeni Yağdı! İlk Kez Görenlerin Bir Tek Yorumu Var

Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa rolüyle ekrana dönen Çetin Tekindor'un oğlu ile yaptığı paylaşımlara beğeni yağdı. Çetin Tekindor'un oğlunu ilk kez görenlerin tek bir yorumu vardı.

Çetin Tekindor, Yalı Çapkını dizisiyle ekrana döndü. Gaziantepli Halis Ağa rolüyle dizi dünyasında yerini alan Tekindor, ailesiyle birlikte bir paylaşım yaptı.

ÇETİN TEKİNDOR'UN OĞLUNU GÖRENLERİN BİR TEK YORUMU VAR

Zerrin Tekindor ile evliliğinden bir oğlu olan Çetin Tekindor'un son paylaşımı dikkat çekti.

İkilinin bu evliliğinden Hira Tekindor adlı bir oğlu var. 33 Yaşındaki Hira Tekindor'un doğum günü 23 Eylül'dü. Çetin Tekindor oğlunun doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Eski eşi Zerrin Tekindor ve oğlu Hira ile fotoğrafını paylaşıp, "23 Eylül bizim doğum günümüz" diye yazdı. O pozu görenler, "Hira sizin kopyanız", "Babasını geçmiş" dedi.

Çetin Tekindor'un Oğluyla Paylaşımlarıne Beğeni Yağdı! İlk Kez Görenlerin Bir Tek Yorumu Var

HİRA TEKİNDOR KİMDİR?

Hira Tekindor ödüllü bir yönetmendir. 2006'da lisedeki plastik sanatlar dersi için yönettiği ve senaryosu Çetin Tekindor tarafından yazılan 'Örümcek' isimli kısa filmle ödül aldı.

 

Çetin Tekindor'un Oğluyla Paylaşımlarıne Beğeni Yağdı! İlk Kez Görenlerin Bir Tek Yorumu Var ile ilgili etiketler Çetin Tekindor hira tekindor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.