Çetin Tekindor Antepli Dizisiyle Ekrana Dönüyor! STAR TV Müjdeyi Verdi!

Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Star TV gelecek sezon Antepli dizisiyle ekrana damga vuracağa benziyor. OGM Pictures imzalı Antepli dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir olacak. Ancak dev bir isim Antepli dizisiyle ekrana dönecek.

O oynasın, biz izleyelim denilen karizmatik aktör Çetin Tekindor nihayet setlere dönüyor. OGM Pictures imzalı Antepli dizisi için hazırlıklar sürerken dizinin yayın kanalı da Star TV oldu. Yeni sezonun en dikkat çekici projelerinden biri olmaya aday olan Antepli dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir oldu. Çetin Tekindor Antepli Dizisiyle Ekrana Dönüyor! STAR TV Müjdeyi Verdi!

Antepli dizisinin konusuna gelince, Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit (Mert Ramazan Demir), çapkındır. Bu yüzden Halis Ağa (Çetin Tekindor) onu bu uslanmazlıklarından kurtulmak için Gaziantep'ten yakın bir ailenin kızını almaya karar verir. Hikaye de tam da bu noktadan sonra başlar.

ÇETİN TEKİNDOR ANTEPLİ DİZİSİYLE GELİYOR!

Türkiye'nin en değerli oyuncularından olan ve uzun süredir ekranda olmayan Çetin Tekindor Antepli dizisiyle imza aşamasında artık. Duayen oyuncunun dizide Halis Ağa karakteriyle hayranlarıyla buluşması bekleniyor.

Çetin Tekindor Antepli Dizisiyle Ekrana Dönüyor! STAR TV Müjdeyi Verdi!

Antepli Dizisi Oyuncuları şimdilik Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor oldu. Diziyle ilgili gelişmeleri paylaşıyor olacağız.

Çetin Tekindor Antepli Dizisiyle Ekrana Dönüyor! STAR TV Müjdeyi Verdi! ile ilgili etiketler Çetin Tekindor Afra Saraçoğlu antepli dizisi antepli dizisi konusu Mert Ramazan Demir ogm pictures
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.