Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz boşanmaktan vazgeçti

Canlandırdığı 'Oflu Hoca' karakteriyle tanınan 45 yaşındaki oyuncu Çetin Altay, 3 yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz'la 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. 5 yıldır evli olan ve bir kız çocukları bulunan çift, anlaşmalı olarak boşanma davası açmış, daha sonra da terapiste gitme kararı almışlardı. Evliliklerinde kriz yaşayan ikiliden güzel haber geldi. Evliliklerindeki sorunları aşan Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz boşanmaktan vazgeçti.

'Oflu Hoca'nın Şifresi', ' Moskova'nın Şifresi: Temel', 'Sümela'nın Şifresi', 'Bana Bir Soygun Yaz' gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ünlü oyuncu Çetin Altay, 2017 yılında Gamze Kaçmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Meryem Mila adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmişti. 5 yıllık evli olan çiftin ilişkisinde kriz çıktı.

Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz boşanmaktan vazgeçti

EVLİLİKLERİNDEKİ KRİZİ AŞTILAR

 Çift, anlaşmalı olarak boşanma davası açmış, sonra da terapiste gitme kararı almışlardı. Evliliklerinde krizi atlatan ikiliden mutlu haber geldi.


BOŞANMA DAVASI DÜŞTÜ

Sabah Gazetesi'den Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Sıkıntılı günleri geride bırakan Altay ve Kaçmaz boşanma davasından vazgeçti. Tarafların feragat etmesiyle birlikte boşanma davası da düştü.

Çetin Altay geçtiğimiz aylarda "Çocuk yapmasaydım evlilik devam etmeyebilirdi. Bu durum birçok insan için geçerli." demişti.

 

 

Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz boşanmaktan vazgeçti ile ilgili etiketler Çetin Altay Gamze Kaçmaz boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.