Çete toplanıyor! Zafer Mutlu, Mehmet Yılmaz ve Ertuğrul Özkök...

Hürriyet Gazetesi'nden sürpriz şekilde ayrılan Ertuğrul Özkök'ün yeni adresi neresi olacak? Medya kulislerinde iki gündür bu sorunun yanıtı aranıyor... Son bir iddiaya göre, Özkök "eski çeteye" katılıyor. Yani, Oksijen ya da T24'te yazacak...

T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz, Hürriyet Gazetesi ile yolları ayrılan Ertuğrul Özkök'le ilgili yeni iddialar ortaya attı.

20 yıl aralıksız olarak Hürriyet Gazetesi’nin genel yayın yönetmenliğini ve yıllardır gazetede köşe yazarlığı yapan Ertuğrul Özkök’ün olası yeni adreslerini açıklayan Eryılmaz, Özkök’ün haftalık çıkan Oksijen Gazetesi ya da T24'te yazacağını iddia etti.

Tuğrul Eryılmaz, "Gitti gitti, Özkök gitti!" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi;

"Anladığım kadarıyla işin buralara kadar gideceğini o da tahmin etmiyormuş. Umarım arkadaşım Özkök, parasız pulsuz şutlanan 45 gazeteciyle birlikte eylem yapmak zorunda kalmaz. Adım gibi eminim, bir süre sonra haftalık yayın yapan Oksijen gazetesinde yazı yazmaya başlar. Hatta, Mehmet Y. Yılmaz ve Doğan Akın'ın davetiyle T24'te başlaması benim için çok büyük sürpriz olmaz”

ERTUĞRUL ÖZKÖK YARGILANACAK MI?

Ayrıca Eryılmaz, Özkök’ün 28 Şubat’ın sivil ayağına açılacak olan davada yargılanabileceğini ileri sürdü ve şunları kaydetti;

“Son Cihangir dedikodularına göre, 28 Şubat'ın sivil ayağına dava açılacak iddiaları ve Yiğit Bulut'un Özkök yerine "yine iktidar kontenjanından" yazar olacağı söylentileri beni aştığı için daha "derine" inmiyorum.”

Çete toplanıyor! Zafer Mutlu, Mehmet Yılmaz ve Ertuğrul Özkök... ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök T24 oksijen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.