Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Cesur ve Güzel'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. İşte diziye veda eden o ünlü oyuncu.

Final yapmaya hazırlanan Cesur ve Güzel'de Tilbe Saran, Okday Korunan ve Nihan Büyükağaç'tan sonra bir isim daha diziye veda etti.

Star TV'nin 22 Haziran'da final yapmaya hazırlanan dizisi Cesur ve Güzel'de Sühan'ın (Tuba Büyüküstü) ağabeyi Korhan Korludağ karakterini canlandıran Erkan Avcı diziye veda etti.

TURTURTU
Korhan'ın, Rıza (Yiğit Özşener) tarafından vurularak öldürülmesi dizinin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini yönündeki merakı arttırdı.

Cesur ve Güzel'de daha önce Fügen karakterini canlandıran Tilbe Saran, Salih'e hayat veren Okday Korunan ve Adalet'i oynayan Nihan Büyükağaç diziye veda etmişti.

erkan_avcA

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitirmiştir. Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı "Ahmet" rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık! ile ilgili etiketler cesur ve güzel veda etti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.