Cesur pozları ile tanınan Emily Ratajkowski evlendi!

Londra doğumlu manken ve oyuncu Emily Ratajkowski evlendi. Evlilik haberini sosyal medyadan paylaşan ünlü manken erkek hayranlarını üzdü. Sebastian Bear McClard'la evlenen Ratajkowski, internette pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.Cesur pozları ile dikkat çeken ünlü mankenin kim ile evlendiği merak ediliyor. Sebastian Bear McClard'la evlenen Emily Ratajkowski kimdir? Kaç yaşında? Nasıl bir tören yaptı? Detaylar haberimizde..

Cesur pozlarla kısa sürede sosyal medya fenomeni olan manken Emily Ratajkowski Insatgram yağtığı paylaşım ile evlendiğini duyurdu. Londra doğumlu manken ve oyuncu paylaşımı ile birçok erkek hayranını hüsran uğrattı. Kısa süre içerisinde evlilik haberi internette araştırılmaya başlandı. Sebastian Bear McClard'la evlenen Emily Ratajkowski kimdir? Kaç yaşında? Nasıl bir tören yaptı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

evle

Londra doğumlu manken ve oyuncu Emily Ratajkowski,ABD'nin Kaliforniya eyaletine yerleşti. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla evlendiğini ilan etti. Sebastian Bear McClard'la evlenen Ratajkowski, erkek hayranlarını üzecek haberi Instagram hesabından duyurdu.

İngiliz model ve oyuncu Emily Ratajkowski, oyuncu Sebastian Bear-McClard ile New York’ta düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

evet

EMİLY RATAJKOWSKİ KİMDİR?

7 Haziran 1991'de, İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı Westminster'da, Polonya asıllı bir baba ile İsrail asıllı bir annenin kızı olarak dünyaya geldi. Annesi Kathleen Balgley bir akademisyen, babası John Ratajkowski ise bir ressam ve öğretmen olan Ratajkowski, beş yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Encinitas şehrine yerleşti.On dört yaşında Ford Models isimli modellik ajansına katıldı.Lise eğitimini, babasının da öğretmenlik yaptığı San Dieguito Akademisi'nde tamamladı. 2009 yılında Kaliforniya Üniversitesi'ne yüksek öğrenim hayatına başlasa da mankenlik kariyerini sürdürmek için bir yıl sonra buradan ayrıldı.

2004 yılında Andrew's Alteration adlı kısa filmde rol olarak oyunculuk kariyerine başladı. 2005 yılında A Year and a Day adlı filmde küçük bir rolde yer aldı. Üniversite eğitimi aldığı 2009 ile 2010 yılları arasında iCarly adlı dizinin iki bölümünde Tasha karakterini canlandırdı. Bir taraftan modellik kariyerini sürdüren Ratajkowski, 2011'de Treats! Magazine adlı derginin kapağında yer aldı.Ağustos 2012'de, Sara Jean Underwood ile birlikte Carl's Jr. reklamında oynadı. Treats! Magazine'deki resimlerinin ardından aldığı teklifler neticesinde Maroon 5'ın "Love Somebody" ve Robin Thicke'in "Blurred Lines" adlı şarkılarının video kliplerinde yer aldı.Çıplak olarak yer aldığı "Blurred Lines" klibi Topluluk Kuralları'nın ihlali sebebiyle YouTube tarafından kaldırılsa da Temmuz 2013'te videonun site üzerinden yayımlanmasına tekrarda izin verildi.

Ratajkowski, yönetmenliğini David Fincher'ın üstlendiği 2014 yapımı Kayıp Kız (Gone Girl) filminde Andie Hardy karakteriyle yer alarak ilk büyük çaplı sinema deneyimini yaşadı.

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardıMankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği

FİTNESS MANKENLERİ

Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.

SÜPER MODEL

Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi..

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.

Cesur pozları ile tanınan Emily Ratajkowski evlendi! ile ilgili etiketler emily ratajkowski kimdir kaç yaşında evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.