Cesur kıyafetiyle çekilen karelerini önce paylaştı, sonra sildi! Gülşen'den 'fotoğraf' açıklaması

Pandemi sonrası sahnelere dönen ve sesi kadar giydiği kıyafetlerle olay yaratan 45 yaşındaki bir çocuk annesi popçu Gülşen, Ankara konserinde göğüs ve bacak dekolteli bir kıyafet tercih ederek yine giydikleriyle adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı konserden karelerini Instagram hesabından önce paylaşıp, sonra sildi. İşte nedeni...

2016 yılında evlendiği aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ile Türkiye'den Londra'ya taşınmaya hazırlanan şarkıcı Gülşen, Ankara'da sevenleriyle buluştu. Ankara konserinden fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

gülşen


Giydikleriyle adından sıkça söz ettiren şarkıcı bu kez de bacak ve göğüs dekolteli kıyafet tercih etti. Gülşen, 1,5 milyon takipçili Instagram'ından konserde çekilen karelerini paylaştı daha sonra paylaştığı dört kareyi sildi.

 
Gülşen


SİLDİKTEN SONRA YENİDEN PAYLAŞTI

Gülşen'in kareleri yanlışlıkla sildiği ortaya çıktı. Karelerin silinmesinden sonra çıkan haberleri okuyup durumu fark eden şarkıcı, aynı pozları yeniden yükledi.

 
Gülşen

'YANLIŞLIKLA SİLMİŞİM'

Şarkıcı bir takipçisinin, "Önce paylaşıp daha sonra sildi diye okudum. Bakmaya gelmiştim" yorumuna, "Ben de okudum bakmaya geldim. Sahiden de silmişim yanlışlıkla" karşlığını verdi. Gülşen'in karelerine beğeni yağdı.

Gülşen

 

 

Cesur kıyafetiyle çekilen karelerini önce paylaştı, sonra sildi! Gülşen'den 'fotoğraf' açıklaması ile ilgili etiketler Gülşen Konser Sosyal Medya Instagram Ozan Çolakoğlu kıyafet kostüm imaj sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.