Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'e plajda korkunç saldırı!

Çeşme'de tatil yapan top model Daria Kyryliuk, özel bir plajın güvenliği tarafından korkunç bir şekilde darp edildiğini öne sürdü ve kanlı yüzünün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

"The Beach Of Momo" isimli plajda yaşanan olayda iddiaya göre top model Daria Kyryliuk ile birlikte tatil yapan dört kadın saldırıya uğradı, çocuklar bile saldırıda yara aldı.

Instagram’dan üç dilde açıklama yayınlayan model “Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın (Çeşme Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız” ifadelerini kullandı. Saldırıya Türkiye'den birçok kişiden tepki yağdı.

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'e plajda korkunç saldırı!

İŞLETMEDE DAHA ÖNCE YAŞANAN OLAY

Geçtiğimiz yıl da The Beach of Momo’da çalışan garsonlar, şezlongda güneşlenen bir kadın müşterinin üzerine buz atmıştı. Çıkan tartışmada bir erkek müşteriyi 10 garson bir olup darp etmişti.

TEPKİ YAĞDI

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, kanlar içinde kaldığı fotoğrafları internetten yayınladıktan sonra Türkiye’den bir çok ünlü kendi adlarına özür dileyip destek verdi.

Daria Kyryliuk'un yakın arkadaşı Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından "Çok yakın, çok tatlı arkadaşım neler yaşamış... Çok üzüldüm, şoktayım gerçekten! Keşke eğlence mekanları da müşterilerini ağırlarken sadece kazandıkları paraya değil, insanlara nasıl davranacaklarına dikkat etseler! Korkunçsunuz!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'e plajda korkunç saldırı! ile ilgili etiketler Plaj dayak Ukrayna Çeşme Darp Son dakika tıp model The Beach Of Momo Daria Kyryliuk skandal bomba iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.