Çeşme'de orman yangını! Otoban ve rüzgar enerji santralleri tehdit altında

İzmir’in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın otoban ve rüzgar enerji santrallerini tehdit ediyor.

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'ndeki Kutlu Aktaş Barajı yanındaki makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 2 uçak, 4 helikopter. 15 arozöz, 4 dozerle müdahale edilmeye başlandı. Yangın otoban ve rüzgar enerji santrallerine yaklaştı.

Çeşme'de orman yangını! Otoban ve rüzgar enerji santralleri tehdit altında

Ekipler, yangının ormanlık alana sıçramaması için çalışmasını sürdürüyor.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, İzmir-Çeşme otoyoluna kadar ilerledi. Bu nedenle, İzmir-Çeşme otoyolunun Uzunkuyu mevkii, makilik alanda çıkan yangın nedeniyle trafiğe kapandı.

Çeşme'de orman yangını! Otoban ve rüzgar enerji santralleri tehdit altında - Resim : 2

Çeşme'de orman yangını! Otoban ve rüzgar enerji santralleri tehdit altında - Resim : 3

Çeşme'de orman yangını! Otoban ve rüzgar enerji santralleri tehdit altında ile ilgili etiketler İzmir Çeşme Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.