Çeşme Belediye Başkanı 19 Mayıs töreninde olay çıkarttı: Zabıtalara 'Alın bunu' talimatı verdi

Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran'ın 19 Mayıs törenindeki tavrı vatandaşların tepkisini çekti. Kortejde önde olmak isteyen Oran, vatandaşların tepkisini çekti. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde skandal bir ifadeye imza attı.

Protokolün de bulunduğu alanda gençlerden oluşan bir bando kortejde ilerlerken, merasim saatine geç kalan belediye bandosunu gençlerin önüne almak isteyen CHP'li Başkan Ekrem Oran, vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Bir vatandaş, bugünün gençlerin bayramı olduğunu belirterek bandonun gençlerin arkasından yürümesini istedi. Bu eleştiri karşısında sinirlenen Oran, zabıta ekiplerine, "Alın bunu" talimatı verdi.

Gençlere sahip çıkan vatandaşlara tepki gösteren CHP'li başkanın o anları vatandaş kamerasına yansıdı.

Çeşme Belediye Başkanı 19 Mayıs töreninde olay çıkarttı: Zabıtalara 'Alın bunu' talimatı verdi ile ilgili etiketler Çeşme 19 Mayıs tören Muammer Ekrem Oran kortej tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.