Çeşme Adalet Sitesi nerede? Son Yaz dizisi hangi sitede, nerede çekiliyor?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelen Son Yaz dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ali Atay'ın da kadrosunda olduğu Son Yaz'da Çeşme Adalet Sitesi'nin yeri de izleyenlerin merak konusu oldu.

Son Yaz nerede çekiliyor, Son Yaz dizisinde yer alan Çeşme Adalet Sitesi'nin yeri nerede sorularının yanıtı haberimizde.

SON YAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Son Yaz dizisi hakkında merak edilen pek çok soru var. Son Yaz dizisi çekim mekanları, hangi il ilçede çekiliyor gibi sorularının cevaplarına yanıt veriyoruz. Son Yaz dizisi diğer dizilerin aksine İstanbul’da çekilmiyor.

ÇEŞME ADALET SİTESİ NEREDE?

Son Yaz dizisi il olarak İzmir’de çekim yapıyor. Egenin güzel illerinden yazları sıklıkla tatil için tercih edilen İzmir’in Çeşme ilçesinde çekimler yapılıyor. Son Yaz dizisi şimdilerde sakin olan ancak güzelliği ile göz dolduran Çeşme’de yapılıyor. Ege de başlayan hikaye ara ara İstanbul’da da devam edecek. Farklı mekanlara yer verilen dizinin çekildiği yerler ilgi çekti.

 

Çeşme Adalet Sitesi nerede? Son Yaz dizisi hangi sitede, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Fox TV son yaz nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.