Cesetleri köpek bulmuştu! Korkunç cinayetlerin sırrı göğüs silikonlarıyla çözülecek!

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde beş gün önce parçalanmış halde bulunan iki cesedin baş kısımları henüz bulunamazken korkunç cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı incelemeler sonucunda cesedi bulunan kadının göğsünde silikon olduğu belirlendi. Ekipler, silikonun seri numarası üzerinden öldürülen kadının kimliğine ulaşmayı hedefliyor.

Dehşete düşüren olay, 1 Temmuz Perşembe günü Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uzman Psikolog Zeynep Serbes arazi üzerinde köpeğini gezdirirken köpeğinin kesik bir ayak bulduğunu farketti ve durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toprağa gömülü bir çöp poşeti buldu. Çöp poşetinin içerisinden parçalanmış halde bir kadın ve bir erkek cesedi çıkarıldı.

 Cesetleri köpek bulmuştu! Korkunç cinayetlerin sırrı göğüs silikonlarıyla çözülecek!

SIR CİNAYETTE YENİ DETAYLAR

Testere veya kesici bir aletle parçalara ayrıldığı düşünülen cesedin tırnağındaki oje detayı dikkat çekti.  Olay yerindeki incelemelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü  otopsi merkezine gönderilen ceset parçaları, daha sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Parçalara ayrılmış cesetlerin henüz baş kısımları bulunamazken, parçalanmış cesetler ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

CESETTE BULUNAN SİLİKON GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARACAK

Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerde parçalara ayrılmış kadının göğsünde silikon olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, parçalara ayrılan kadının kimliğini tespit etmeye bir adım daha yaklaştı. Ekipler, silikonun seri numarasından önce silikonu firmaya ulaşmayı daha sonrasında ise ameliyatı gerçekleştiren doktoru bularak öldürülen kadının kimliğine ulaşmayı hedefliyor. Bir yandan, cesetlerin diğer parçalarından DNA tiplemesi yapılabilmesi amacı ile çalışmalar sürdürülürken diğer yandan ise kayıp ihbarları da değerlendiriliyor.

Cesetleri köpek bulmuştu! Korkunç cinayetlerin sırrı göğüs silikonlarıyla çözülecek! ile ilgili etiketler Sakarya Ceset cinayet Sapanca ceset torbası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.