Cesetler Kızılırmak'tan çıkarıldı!

Sivas'ta serinlemek için Kızılırmak'a giren 3 çocuk ve onları aramaya çıkan bir yetişkin kayboldu. Yapılan aramalar sonucu 4 kişiden 2 çocuğun cesedine ulaşıldı. Diğer kişileri arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre olay Sivas’a 15 kilometre mesafedeki Kızılkavrak köyü yakınlarında meydana geldi.

Serinlemek için Kızılırmak’a giren 4 çocuktan 3’ü bir daha çıkamadı. Arkadaşlarının boğulduğunu düşenin çocuklardan biri, bölgede mevsimlik işçi olarak çalışan ailelerinin yanına giderek durumu haber verdi.

ARAMAYA GİDEN YETİŞKİN DE KAYBOLDU

Aileler olay yerine koşarak çocuklarını bulamayınca 112’den yardım istendi. Çocukları aramak için suya giren bir yetişkin de suda kayboldu.

2 ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI

AFAD ve jandarma ekipleri boğulduğu düşünülen 3’ü çocuk 4 kişinin bulunması için ırmakta arama çalışması başlattı. AFAD’da görev yapan balık adamlar dalarak su altında arama gerçekleştirdi. Arama çalışmalarında kayıp 4 kişiden 2 çocuğun cesedine ulaşıldı. Kayıpların yakında sinir krizleri geçirdi.

 DHA

Cesetler Kızılırmak'tan çıkarıldı! ile ilgili etiketler Sivas AFAD Çocuk boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.