Ceset parçalarını böyle taşıdı!

İstanbul Esenyurt'ta tekstilci Süleyman Akbaba'nın vahşi bir cinayet sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Akbaba'nın yasak aşk yaşadığı ileri sürülen N.A.'nın kocası A.A. tarafından öldürüldükten sonra ceset parçalarını taşıma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, A.A.’nın içerisinde Akbaba'ya ait ceset parçası bulunan bir poşetle yürüdüğü görülüyor.

Sözcü'den Habib Atam'ın haberine göre, Esenyurt’ta yaşayan Süleyman Akbaba, 11 Temmuz’da ortadan kayboldu. Akbulut'un cesedi ise parçalanmış olarak Büyükçekmece ve civarında bulundu.

Süleyman Akbaba’nın yasak aşk sebebiyle öldürüldüğü ve cesedinin 8 parçaya ayrıldığı tespit edildi.

Ceset parçalarını böyle taşıdı!Cinayet masası dedektiflerinin yaptığı çalışmada, vahşi cinayeti Süleyman Akbaba’nın yasak aşk yaşadığı belirlene N.A.’nın kocası A.A.’nın işlediği tespit edildi.

A.A. ve karısı gözaltına alındı.

Ceset parçalarını böyle taşıdı! - Resim : 2

KARI KOCA TUTUKLANDI

Cinayetle suçlanan her iki şüpheli de emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Soruşturmada bu akşam saatlerinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Cinayete ilişikin bir kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Ceset parçalarını böyle taşıdı! - Resim : 3

CESET PARÇALARINI TORBA İLE TAŞIDI

Güvenlik güçlerinin tespit ettiği görüntülerde cinayeti işlemekle suçlanan A.A.’nın elinde bir çöp poşet taşıdığı görülüyor. A.A.'nın elindeki o çöp poşetinde ise Süleyman Akbaba’nın ceset parçalarının bulunduğu ileri sürüldü.

Ceset parçalarını böyle taşıdı! ile ilgili etiketler Esenyurt Büyükçekmece cinayet Ceset polis süleyman akbulut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.