Cesedi mafya babasının mezarında bulundu

Geçen aylarda Antalya'da öldürülen Azerbaycanlı suç örgütü elebaşı Nadir Salifov'un mezarına giden kişiler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 28 yaşındaki Ali Hashımov yaşamını yitirdi. Cinayete ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Antalya'da yakın koruması tarafından öldürülen mafya lideri Nadir Salifov cinayeti ağustos ayında Türkiye gündemini uzun süre meşgu etmişti.

SuperHaber cinayetin izini sürmüş ve yakın korumanın 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra Salifov'u öldürdüğünü, ardından da dışarıda havai fişekler patlatıldığı bilgisine ulaşmıştı.  Cinayetinden aylar sonra Salifov'un adı yine bir cinayetle gündeme geldi.

 

 Mezarı İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan Nadir Salifov'un kabrine giden kişiler arasında çatışma çıktığı ve çatışmada 28 yaşındaki Ali Hashımov'un öldürüldüğü öğrenildi.

Hashımov'un öldürülmesine ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edildiği kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay 17 Ocak'ta saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Esenyurt ilçesinde bulunan Gülvadi Mezarlığı'nda Azerbaycanlı suç örgütü elebaşı Nadir Salifov'un mezarına ziyarete giden Ali Hashımov ile Azerbaycanlı Kenan I., Lale M. ve Aynur I. arasında tartışma çıktı.

Nedeni henüz bilinmeyen tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya döndü. Öldürülen Nadir Salifov'u ağabeyi gibi gördüğü söylenen Hashımov, tabancayla ateş ederek Kenan I.'yı elinden yaraladı.

Cesedi mafya babasının mezarında bulundu

BOĞUŞMA SIRASINDA SİLAHI ALIP BAŞINDAN VURDU

Yaşanan boğuşma sırasında Hashımov'un elindeki silahı alan Kenan I., genç adamı başından vurdu.

Yanındaki iki kadınla birlikte olay yerinden kaçan Kenan I. tedavi için Esenyurt'ta bulunan özel bir hastaneye gitti.

HASTANEYE GİDİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Hastane polisinin olayı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bildirmesi ile birlikte polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Şüpheli Kenan I., Lale M. ve Aynur I'yı gözaltına alındı.

Şüphelilerin verdiği ifade doğrultusunda olayın meydana geldiği mezarlığa giden ekipler, Azerbaycanlı Hashımov'un cansız bedenini buldu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. 

İHA

Cesedi mafya babasının mezarında bulundu ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt cinayet Mezarlık azerbaycanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.