Cesedi lüks otelde çırılçıplak bulundu

Rusya'daki ünlü televizyon yüzleri arasında olan 26 yaşındaki cinsel sağlık uzmanı otel odasında ölü bulundu. Genç kadının cesedinin yatakta çırılçıplak vaziyette olduğu belirtildi.

TV psikoloğu ve cinsel sağlık uzmanı Anna Ambartsumyan, Moskova’da kaldığı 5 yıldızlı otel odasında yatakta çırılçıplak halde ölü bulundu.

Ambartsumyan'ın, otel görevlileri tarafından bulunmadan yaklaşık 8 saat önce öldüğü ve çıplak cesedinin yanında bir el çantası ve siyah bir elbise olduğu ifade edildi.

ZİYARET EDEN ERKEĞİN KİMLİĞİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Ambartsumyan’ın ölüm nedeninin belirlenebilmesi için çalışmaların sürdüğü ve kaldığı otel odasını ziyaret eden bir erkeğin kimliğinin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi. Ayrıca, sosyal medyada yaklaşık 370 bin takipçisi olan Ambartsumyan'ın otel odasında bulunan şüpheli reçetesiz hapların da analiz için gönderildiği belirtildi.

Cesedi lüks otelde çırılçıplak bulundu

'TEHDİT' İDDİASI

Ayrıca haberde, bir avukatın Ambartsumyan’ın günde 20 defaya kadar arayan alacaklılar tarafından tehdit edildiğini söylediği bilgisine yer verildi. Kendisine arabalar ve ev hediye eden iş adamları olduğu ifade edilen Ambartsumyan'ın Ruslan isimli bir iş adamıyla evli olduğu belirtildi.

Cesedi lüks otelde çırılçıplak bulundu - Resim : 2

DHA

Cesedi lüks otelde çırılçıplak bulundu ile ilgili etiketler Rusya televizyon otel cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.