Cesedi derede bulundu! Kimliği tespit edilemeyince robot resmi çizildi

Temmuz ayında Adapazarı'ndaki Çark Deresi'nde bir erkeğe ait ceset bulunmuştu. Bulunmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen kimliği belirlenemeyen kişinin robot resmi çizildi. Şahsın ailesine ulaşabilmek için oluşturulan resim paylaşıldı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Çark Deresi’nde 3 Temmuz tarihinde bulunan ve henüz kimliği tespit edilemeyen erkeğe ait cesedin Emniyet Kriminal Birimi tarafından ‘robot resmi’ oluşturuldu. Aylar önce bulunan cesedin ailesine ulaşmak için oluşturulan resim kamuoyuyla paylaşılarak, resimdeki kişiyi tanıyan vatandaşların emniyete ulaşmaları konusunda çağrı yapıldı.

CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU

3 Temmuz 2021 tarihinde Adapazarı ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi mevkiinden geçen Çark Deresi’nde insan cesedi olduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin dereden çıkarttığı cesette yapılan incelemelerde, cesedin bir erkeğe ait olduğu tespit edilmişti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan otopsi merkezine gönderilen cesedin yaklaşık 3-4 aylık olduğu da belirlenmişti.

Cesedi derede bulundu! Kimliği tespit edilemeyince robot resmi çizildi

ROBOT RESMİ ÇİZİLDİ

Yaklaşık 5 ay önce bulunan cesedin henüz kimliği belirlenemedi. Bir erkeğe ait olduğu tespit edilen cesedin Emniyet Kriminal Birimi tarafından ailesine ulaşmak amacı ile ‘robot resmi’ oluşturuldu.

AİLELERE ÇAĞRI YAPILDI

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü önceki tarihlerde yakınları kaybolmuş vatandaşlara çağrıda bulunarak ‘robot resmi’ kamuoyuyla paylaştı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Önceki tarihlerde yakını kayıp olan ve ‘robot resme’ benzeyen vatandaşlarımızın 112 polis imdat hattı ile Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğüne ait 0264 241 54 30 numaralı telefonu aramaları” istenildi.

İHA

Cesedi derede bulundu! Kimliği tespit edilemeyince robot resmi çizildi ile ilgili etiketler Adapazarı cansız beden robot resim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.