Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hareketli dakikalar!

Cerrahpaşa Hastanesi'nde psikolojik tedavi gören bir polis memuru başına silah dayayarak intihar girişiminde bulundu. Polis memuru ikna edildi.

Psikolojik sorunları nedeniyle geldiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde başına silah dayayarak kendisini bir odaya kilitleyen polis memuru H.A. ikna edildi. Alınan bilgiye göre, hastanede muayene olduğu sırada üzerindeki silahı başına dayayan H.A'nın ikna edilmesi amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı rehine müzakere timi görevlendirildi. Kendisini odaya kilitleyen H.A, uzun uğraşlar sonucunda ikna edildi, silaha da el konuldu. H.A, ambulansla Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

cerrah4

İKİ YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan H.A'nın iki yıldır psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. Bu nedenle silahı alınan H.A'nın sivil memur pozisyonunda görevini sürdürdüğü kaydedildi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hareketli dakikalar! ile ilgili etiketler Son dakika cerrahpaşa tıp fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.