Çerkez Cengiz kimdir?

Çerkez Cengiz olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu kimdir? Cengiz Şıklaroğlu ile bir adamının gözaltına alındığı operasyonda, 14 av tüfeği, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı suçlardan aranan Cengiz Şıklaroğlu'nun yakalanması için Beykoz'da bir adrese operasyon düzenledi. Çerkez Şıklaroğlu kimdir? Kaç yaşında? Neden tutuklandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu geçtiğimiz yıl yüz araçlık "cezaevi şovu" ile gündeme gelmişti. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı suçlardan aranan Cengiz Şıklaroğlu'nun yakalanması için Beykoz'da bir adrese operasyon düzenledi.Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Çerkez Cengiz kimdir? Kaç yaşında? Neden tutuklandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Cerkez_Cengiz_kimdir__Kac_yasnda__Cengiz_Sklaroglu_neden_tutukland_icerik

ÇERKEZ CENGİZ KİMDİR?

Sosyal medyadaki kendi anlatımlarına göre Kurduğu Angels Yachts şirketi Türkiye’nin en büyük lüks yat üreticilerinden. Bunun yanında 7 şirket daha kurarak bir ‘holdinge’ dönüştü. Kendisinin kartvizitinde de Angel Group CEO’su Cengiz Şıklaroğlu yazıyor. Şıklaroğlu’nun grubunun bünyesinde vip otomobil kiralama, rüzgar türbinleri ve pil ithalatı yapan Angel Energy, Angel Organics ile organik tohum ithalatı yapan firmalar da bulunuyor. Ayrıca bir kozmetik şirketi de yar alıyor. Ama en gözde şirketi askeri silahlar da üreten Silahsan. Zaten Instagram hesabından sık sık silahlarla çekilmiş pozlar yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Cengiz Şıklaroğlu, İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümünde okudu. Şıklaroğlu sosyal medyayı oldukça yoğun kullanıyor. Özellikle evinde beslediği vahşi hayvanlar, lüks yat ve otomobiller ile birlikte çekilmiş fotoğrafları Instagram hesabını süslüyor.

fweflweggg_1

CENGİZ ŞIKLAROĞLU TUTUKLANDI

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı suçlardan aranan Cengiz Şıklaroğlu'nun yakalanması için Beykoz'da bir adrese operasyon düzenledi.

Cengiz Şıklaroğlu ile bir adamının gözaltına alındığı operasyonda, 14 av tüfeği, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.CEZAEVİ ŞOVU YAPMIŞTI!
Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu geçtiğimiz yıl yüz araçlık "cezaevi şovu" ile gündeme gelmişti.

Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, geçtiğimiz hafta Maltepe Cezaevi’ne 100 araçlık bir konvoyla gelmiş ve 10 aylık cezası nedeniyle cezaevine girdiği yönünde cezaevinin önünde bir açıklama yapmıştı.

Lüks araçlarla cezaevine giriş yapan Çerkez Cengiz’in bu yalanı kısa süre sonra ortaya çıktı. Polise gelen bir ihbarla Çerkez Cengiz’in evinde arama kararı çıktı ve Çerkez Cengiz, evinde 2 av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca ile gözaltına alındı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım polis merkezine getirilen Cengiz Şıklaroğlu, ifadesi alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi. Çerkez Cengiz’in çevresine gözdağı vermek için böyle bir yola başvurduğu, cezaevine gelen araçaların kiralandığı ve gelen adamların ise para ile tutulduğu öğrenildi.

Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten gözaltına alınan Cengiz Şıklaroğlu, adliyeye götürülürken basın mensuplarının sorularına “Denetimli serbestlikten yararlandım” dedi.

Çerkez Cengiz kimdir? ile ilgili etiketler çerkez cengiz kimdir kaç yaşında neden tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.