Ceren Yılmaz gözleri lens mi? Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi?

Ceren Yılmaz gözleri lens mi merak ediliyor. Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ü Ceren Yılmaz gözleri lens mi dizinin izleyenleri tarafından araştırılıyor.

Ceren Yılmaz gözleri lens mi araştırılıyor. Fox tv'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ü Ceren Yılmaz gözleri lens mi? İşte detaylar..

Ceren Yılmaz gözleri lens mi? Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi?

CEREN YILMAZ GÖZLERİ LENS Mİ?

Ceren Yılmaz, 6 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Sahne Tasarımı Bölümü mezunudur.

Ceren Yılmaz gözleri lens mi? Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi? - Resim : 2

Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile ilk dizi deneyimini gerçekleştiren Ceren Yılmaz, Deli Gönül, Üç Harfliler: “Adak” gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, 1.73 metre boyunda, 52 kilo ve İkizler burcudur.

Ceren Yılmaz gözleri lens mi? Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi? - Resim : 3

Ceren Yılmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Zümrüdüanka (Zümrüt) (TV Dizisi)
2019 – Üç Harfliler: “Adak” (Arzu) (Sinema Filmi)
2017 – Deli Gönül (Şule) (TV Dizisi)
2016 – Filinta (Hatice) (TV Dizisi)

Ceren Yılmaz gözleri lens mi? Zümrüdüanka Zümrüt'ün gözleri lens mi? ile ilgili etiketler ceren yılmaz ceren yılmaz gözleri lens mi zümrüdüanka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.